Storytime

Όλα του γάμου δύσκολα part 2

19 Νοεμβρίου, 2017
20170902_104019

Γεια σας αγαπημένοι μου!!!!

Ακολουθεί πάλι κατάθεση ψυχής τύπου:

«Αγαπημένο ημερολόγο»

 

Ημέρα Κυριακή 27/08/2017, δεν μπορώ να πω πέρασα πολύ όμορφα αυτό το ΣΚ, ξεχάστηκα γελάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, ξανά γελάσαμε αλλά πάλι αυτό το άγχος με κυρίευσε σε μια ανύποπτη στιγμή χαλάρωσης και ευφορίας.

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Το πρώτο κύμα άγχους για το 2ημερο με έλουσε χθες όπου ξεκίνησαν τα πειράγματα από φίλους  των τύπου «τέτοια ώρα το επόμενο Σάββατο θα είστε στο ζενίθ των ετοιμασιών, η Μαρία θα βάφεται, θα βγάζετε φωτογραφίες στο σπίτι,  τέτοια ώρα θα χορεύετε, τέτοια ώρα θα παρτάρουμε όλοι μαζί» κτλ κτλ….  Με έπιασε άγχος τρελό.. γιατί?Δε γνωρίζω ούτε εγώ η ίδια.

Το καλύτερο όλων είναι ότι ο δάσκαλος χορού δεν ήρθε και έκανα εγώ την δασκάλα! Έπεσε το γέλιο της αρκούδας.. είναι κυριολεκτικά άχαροι, χωρίς ρυθμό, σκουντουφλάει ο ένας πάνω στον άλλον αλλά είναι γλυκύτατοι και τους αγαπώ!!!!!

Σήμερα όμως νομίζω αγχώθηκα ακόμη περισσότερο. Εκεί που τρώγαμε τα υπέροχα ψαρίνια μας, ακούσαμε κόρνες και να περνάει από μπροστά μας ένα κομβόι αυτοκινήτων δε θυμάμαι καθόλου αν ήταν μέσα γαμπρός ή νύφη. Κατευθείαν οι φίλοι μας έχοντας κοινή λογική ,μας ευχήθηκαν «άντε παιδιά η ώρα η καλή» τσουγκρίσαμε τα ποτήρια και άρχισαν να λένε «έτσι θα κορνάρουμε και στο δικό σας τον  γάμο» ! Εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας, ήπια μια γουλιά, σηκώθηκα και περπάτησα προς τη θάλασσα. Ηρέμησα και γύρισα πίσω.

Ουφ τώρα που τα γράφω γελάω.. μα ήθελα κάπου να τα πω… κάποιος να με καταλάβει.. όλοι νομίζουν ότι είμαι ζα μαν φου και ότι δεν αγχώνομαι για τίποτα σε κανέναν τομέα. Μόνο 2 άτομα που πραγματικά με ξέρουν καλύτερα και από την παλάμη τους το γνωρίζουν.. αλλά στην παρούσα φάση είναι λίγο τρελαμένοι και αυτοί! Λογικό.. η μία είναι η μαμά και ο άλλος είναι ο Θανάσης.. Και στους φίλους που το συζητάω μου λένε όλοι «έλα ρε μην αγχώνεσαι» !! Όντως τώρα???  Είναι αυτή απάντηση?? Αν έχω απαντήσει έτσι σε κάποιον φίλο ή γνωστό και δεν το έχω αιτιολογήσει ειλικρινά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη ..

Τέλος πάντων η ώρα είναι 2.40 το ξημέρωμα, ήρθε ώρα για ύπνο.

Και πάλι επανήλθα στο σήμερα. Eδώ η σκέψη μου νομίζω ότι ήταν πιο συγκροτημένη και πιο σύντομη. Και θα επαναλάβω.. Μου αρέσει που κατέγραψα κάποιες ημέρες, τις βιώνω ξανά αλλά πιο γλυκά, τις θυμάμαι πιο έντονα, σίγουρα μου έκανε καλό που έγραφα. Ακόμη συνεχίζω και το κάνω. Να το δοκιμάσετε, όχι μόνο αν παντρεύεστε αλλά και σε άλλες καταστάσεις, απλές καθημερινές. Θα νιώσετε καλύτερα. Τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ και με βοήθησε. Μπορεί να βοηθήσει και εσάς. Θα ακολουθήσει άλλο ένα post ίδιου τύπου και τέλος η ζαλάδα περί απομνημονευμάτων, άγχους και γάμου.

 

Σας στέλνω φιλί,

Η ομορφιά είναι μέσα μας.

Με αγάπη,

Μαρία

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


5 + δυο =