Storytime

Όλα του γάμου δύσκολα part 1

30 Οκτωβρίου, 2017
20170901_144649

Γεια σας αγαπημένοι μου!!!!!!

Όλα του γάμου δύσκολα! Νομίζω αυτός  ο τίτλος τα λέει όλα και θα αποδώσω ευθύνες στον γάμο μου για την απόχη από το blog . H αλήθεια είναι ότι έγραφα άρθρα αλλά δεν τα ανέβασα ποτέ.. θα ανέβουν άμεσα, επιφυλάσσομαι! Το παρακάτω είναι ένα τύπου «αγαπημένο ημερολόγιο», ήταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα που βίωσα εκείνη την ημέρα -25/08/2017-, την ώρα που το έγραφα δεν είχα ιδέα σε καμία περίπτωση αν θα το ανέβαζα ποτέ στο blog. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ήθελα να ξεδώσω και να «πω κάπου τον πόνο μου» και να μην λάβω καμία απάντηση.

 

«Αγαπάκι 8 και σήμερα»!  Έτσι μου είπε ο Θανάσης σήμερα το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι, του χαμογέλασα, του έδωσα ένα φιλί, με έπιασε ένα φτερούγισμα χαράς και ευτυχίας όπου κατέληξε κόμπος στο στομάχι μετά από όλα αυτά που μου απαριθμούσε στο τι έχουμε να κάνουμε σήμερα Παρασκευή  (25/08/2017) και όλα όσα έχουμε να κάνουμε μέχρι αύριο στις 12.00 το μεσημέρι. Γκρίνιαξα, του είπα ότι δεν θα προλάβουμε  και δεν θα είμαστε έτοιμοι μέχρι τον γάμο και ότι έχω αγχωθεί και ότι είμαι πολύ κουρασμένη και μπλα μπλα μπλα..

Φυσικά και οι προηγούμενες ημέρες ήταν  μέσα στο τρέξιμο αλλά σήμερα μου ‘’γύρισε το μυαλό’’!

Νομίζω ότι είμαι πιο κουρασμένη από ποτέ. Οι μαύροι κύκλοι έχουν φτάσει στο πηγούνι. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, τα χρήματα φεύγουν λες και έχουμε τρύπιες τσέπες , ο συντονισμός των τελευταίων ημερών είναι τεράστιος  και εκεί που νόμιζα ότι τα έχουμε οργανώσει όλα τόσο ‘’τέλεια’’ τελικά βγαίνουν πραγματάκια της τελευταίας στιγμής και έχω φρικάρει!!!

Αναρωτιέμαι, όλοι έτσι είναι μια εβδομάδα πριν τον γάμο τους;;; Σαν τους παλαβούς;;; Ζούνε μέσα στο άγχος και στον πανικό;;; Ώρες ώρες σιχτιρίζω που δεν μπορώ να πάρω μια ολόκληρη εβδομάδα αδείας πριν τον γάμο αλλά είπα ότι η Τετάρτη θα είναι τελευταία ημέρα εργασίας.. αν δεν έχω ήδη τρελαθεί μέχρι τότε!

Το καλύτερο όλων είναι ότι οι δουλειές μας αύριο τελειώνουν στις 12.00 το μεσημέρι καθώς  ο γαμπρός, η κουμπάρα και ο κουμπάρος είναι άσχετοι με τον παραδοσιακό χορό.  Ενώ έχουμε ορίσει ότι οι παραδοσιακοί χοροί θα είναι μετρημένοι στο ένα χέρι  ποτέ δεν κατάλαβα την καούρα τους ντε και καλά να πάμε στο εξοχικό να τους κάνει ένας φίλος-δάσκαλος ‘’ταχύρρυθυμα  μαθήματα’’ ένα Σαβ/ριακο πριν τον γάμο. Επίσης δεν μας έφταναν οι χοροί δε θέλουν να χάσουν ούτε τα μπανάκια τους! Πτώμα θα γυρίσω την Κυριακή το βράδυ..

Μέσα σε αυτά που γράφω θέλω να γράψω άλλα τόσα. Είναι τόσο πηγμένος ο εγκέφαλός μου που πραγματικά  νιώθω ότι δεν μπορώ να γράψω αυτά που σκέφτομαι, είτε επειδή οι πληροφορίες είναι άπειρες στο μυαλουδάκι μου είτε επειδή δεν μπορώ να τα καταγράψω από την αταξία που επικρατεί μέσα στο κεφάλι μου!

Νομίζω ήρθε η ώρα να αφήσω  το laptop μου τα πατατάκια μου και το κρασάκι μου.. Έχει πάει η ώρα 01:22. Ήταν η καλύτερη χαλάρωση τα έγραψα και ‘’ξελάφρωσα’’!

 

Και ήρθε το σήμερα όπου επιμελούμαι τα «απομνημονεύματά μου».  Μου αρέσει που κατέγραψα κάποιες ημέρες, τις βιώνω ξανά αλλά πιο γλυκά, τις θυμάμαι πιο έντονα, σίγουρα μου έκανε καλό που έγραφα. Ακόμη συνεχίζω και το κάνω. Να το δοκιμάσετε, όχι μόνο αν παντρεύεστε αλλά και σε άλλες καταστάσεις, απλές καθημερινές. Θα νιώσετε καλύτερα. Τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ και με βοήθησε. Μπορεί να βοηθήσει και εσάς.

 

Σας στέλνω φιλί,

Η ομορφιά είναι μέσα μας.

Με αγάπη,

Μαρία

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


2 − = ένα